ЛАРГО - Проект „Имам една мечта“

Покана - Втора национална среща на представители на ромски женски клубове

header largo dream

Photo Voice изложба на женски застъпнически клуб към Сдружение ЛАРГО - Кюстендил.

25 октомври 2023 година

 

На 4 и 5 ноември 2023 г. в гр. Банско ще се проведе Втора национална среща на представители на ромски женски клубове и планиране и анализ на застъпнически кампании в 6 населени места.

Срещата ще е посветена на преглед, анализ и обсъждане на планирани застъпнически кампании в сферата на околната среда, овластяване на ромските жени, здравеопазване, образоване. По време на срещата ще бъдат обсъдени в детайли етапите на изпълнението им и предстоящи дейности по градове до края на изпълнението на проекта. Участниците от 6те клуба в страната от градовете Дупница, Ракитово, с. Ковачево, Кюстендил, Радомир и Ботевград ще имат възможността да обменят опит относно планирането, комуникирането, изграждането и изпълнението на застъпническите кампании по градове, а така също да получат обратна връзка и насоки относно планираните кампании, успехите и трудностите по тяхното планиране и изпълнение.  Приложена е програмата на срещата.

 

Срещата е реализирана в рамките на проект „Имам една мечта“, изпълняван от Сдружение ЛАРГО – гр. Кюстендил в сътрудничество със Сдружение КУН – Норвегия, с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проект „Имам една мечта“ е да апробира, приложи и разпространи иновативни методи за овластяване на ромски жени и девойки чрез директно застъпничество.

За повече информация и контакт: Сашо Ковачев, Сдружение „ЛАРГО“, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Покана за събитието:

 

  Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Сдружение Либерална алтернатива за ромско гражданско обединение – ЛАРГО в партньорство с KUN Centre for Equality and Diversity – Норвегия и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg .

Проектът „Имам една мечта се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проект „Имам една мечта“ е да апробира, приложи и разпространи иновативни методи за овластяване на ромски жени и девойки чрез директно застъпничество.

 

Image
Този подсайт е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на подсайта се носи от Сдружение Либерална алтернатива за ромско гражданско обединение – ЛАРГО в партньорство с KUN Centre for Equality and Diversity – Норвегия, и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този подсайт отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България www.activecitizensfund.bg.

* посещения днес - 58 за месеца - 298 общо - 28540

Currently are one guest and no members online